tanzania flamingomeer

Vliegtickets Tanzania - KLMVliegtickets Tanzania, Kenia

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Kenia en/of Tanzania voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Tanzania en/of Kenia reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Kenia en Tanzania zoeken en boeken?

Je kunt ook zelf je Kenia en/of Tanzania vlucht via onze vliegtickets engine boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, zet de gegevens dan in ‘mijn reisplan’. Onze Riksja Tanzania reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Vliegtickets Kenia en Tanzania

vliegen met klm Laagseizoen vanaf €598,- p.p. Economy Route Amsterdam - Nairobi
Hoogseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Overstap geen
vliegen met klm Laagseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Route Amsterdam - Kilimanjaro
Hoogseizoen vanaf €949,- p.p. Economy Overstap geen
ethiopian airlines Laagseizoen vanaf €594,- p.p. Economy Route Brussel - Kilimanjaro Zanzibar - Brussel
Hoogseizoen vanaf €709,- p.p. Economy Overstap Addis Abeba

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Kenia/Tanzania).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Kenia en Tanzania vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisplan hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Tevens kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse en regionale vluchten

De vluchten binnen Kenia en Tanzania, bijvoorbeeld van Nairobi naar Mombasa of Kilimanjaro naar Zanzibar worden uitgevoerd met Kenya Airways, Precision Air of Air Tanzania. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig, indien gewenst, bijvoorbeeld tussen parken en steden, worden geboekt door onze lokale agent.

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Kenia & Tanzania.

Terug naar de hoofdpagina van Riksja Tanzania of naar het bouwstenen overzicht