Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Vliegtickets Tanzania - KLMVliegtickets Tanzania, Kenia

   Een vliegticket op maat

   Naast het op maat maken van jouw Kenia en /of Tanzania reis, kan Riksja Tanzania ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. Meer informatie vind je terug bij Tanzania reizen (bouwstenen) en Kenia reizen (bouwstenen) of een rondreis door Kenia en Tanzania.

   óf: zelf je vliegticket naar Kenia en Tanzania zoeken en boeken

   Je kunt ook zelf je Kenia en/of Tanzania vlucht via onze vliegtickets engine boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Hier zie je direct de beschikbare vliegtickets en bijbehorende tarieven. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, zet de gegevens dan in ‘mijn reisplan’. Onze Riksja Tanzania reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

   Vliegtickets Kenia en Tanzania

   vliegen met klm Laagseizoen vanaf €594,- per persoon,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Nairobi Zanzibar - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1228,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Dar es Salaam (terugvlucht)
   vliegen met klm Laagseizoen vanaf €669,- per persoon,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Kilimanjaro Zanzibar - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1275,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Dar es Salaam (terugvlucht)
   vliegen met klm Laagseizoen vanaf €624,- per persoon,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Nairobi Mombasa - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €1035,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Nairobi (terugvlucht)
   vliegen met klm Laagseizoen vanaf €569,- per persoon,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Nairobi
   Hoogseizoen vanaf €1025,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
   arkefly Laagseizoen vanaf €732,- per persoon,- p.p. Economy Route Amsterdam - Mombasa
   Hoogseizoen vanaf €922,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
   vliegen met klm Laagseizoen vanaf €719,- per persoon,- p.p. Economy Route Werelddeal: Amsterdam - Kilimanjaro
   Hoogseizoen vanaf €1219,- per persoon,- p.p. Economy Overstap geen
   ethiopian airlines Laagseizoen vanaf €875,- per persoon,- p.p. Economy Route Brussel - Kilimanjaro Zanzibar - Brussel
   Hoogseizoen vanaf €990,- per persoon,- p.p. Economy Overstap Addis Abeba

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Kenia/Tanzania).

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Kenia en Tanzania vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisplan hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Tevens kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

   Binnenlandse en regionale vluchten

   De vluchten binnen Kenia en Tanzania, bijvoorbeeld van Nairobi naar Mombasa of Kilimanjaro naar Zanzibar worden uitgevoerd met Kenya Airways en Precision Air. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. Verbindingen per klein (sport)vliegtuig, indien gewenst, bijvoorbeeld tussen parken en steden, worden geboekt door onze lokale agent.

   Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Kenia & Tanzania.