Vakantie Tanzania Kenia - Diani

Inspiratie voor je Kenia en Tanzania-reis

Afwisseling tijdens een individuele Kenia en Tanzania-vakantie vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Kenia en Tanzania, maar ook wat wij als Riksja Tanzania te bieden hebben aan jou als klant.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet. Bekijk onze Tanzania-kaart voor een handig overzicht van de verschillende plekken en stel je eigen individuele Kenia en Tanzania-vakantie samen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

Tanzania vakantie - giraffeSafari jeep - Tanzania vakantieRondreis Tanzania - kilidorpjesWandelen in Lake NatronVakantie Kenia Tanzania - safari lodgeLoita hills reizen Kenia TanzaniaVakantie Kenia - Lake Nakuru FlamingosKenia en Tanzania - safari ngorongoro krater

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Kenia en/of Tanzania en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.