Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   bouwstenen Tanzania reizen

   Je eigen Tanzania-reis samenstellen

   Bouwstenen zijn korte individuele Tanzania-reizen van twee tot negen dagen. Door ze te combineren kun je je eigen Tanzania-reis samenstellen. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze bouwstenen in Kenia. De bouwsteen Zebrapad naar de Serengeti verbindt je Kenia en Tanzania safari’s met elkaar. Ook kun je een van onze Kenia en Tanzania-rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Tanzania-specialisten Carin en Rommy helpen je graag verder.

   Wil je in juli, augustus of de kerstperiode naar Tanzania? Dan kunnen er toeslagen gelden.

   Kies je favoriete Tanzania bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Easy going Tanzania

   Reisschema: Kilimanjaro Airport Lodge
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 109,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: privé safari

   Veel vluchten naar Tanzania komen ’s avonds aan. Dan is het wel zo prettig dat je airport transfer en je eerste hotelovernachting alvast geregeld zijn. Na aankomst op de luchthaven (Kilimanjaro airport) word je opgehaald door je chauffeur en naar je hotel gebracht.

   Afhankelijk van het vervolg van je Tanzania-reis, overnacht je in een lodge bij de luchthaven, in een kleinschalig hotel in een gemoedelijk stadje, of in een sfeervolle cottage met zwembad.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy going Tanzania
   Relaxed beginnen voor je safari
   Eerst even relaxen
   x

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Tanzania reis!

   Easy going Kilimanjaro

   Reisschema: Moshi
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 289,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Privé reis

   Als je naar Tanzania reist vlieg je vaak op Kilimanjaro airport om je reis te beginnen. Meestal arriveer je laat op de avond dus regelen wij een ontspannen begin aan de voet van de Kilimanjaro in Moshi. Je slaapt hier twee nachten in een knusse lodge net buiten het drukke centrum van Moshi. Tussen de koffie- en thee plantages een ideale stop om je Tanzania-reis ontspannen te beginnen voordat je op safari gaat of juist actief de heuvelachtige omgeving van de Kilimanjaro gaat verkennen of gaat beklimmen.

    

    

   Op zoek naar de Big Five

   Reisschema: Arusha/Moshi – Tarangire – Karatu – Serengeti – Ngorongoro – Arusha/Moshi
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: Join in: €1634,- p.p. (max 6 personen)
   Prive safari: € 2085,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Join-in (vaste vertrekdata) of privé safari (dagelijks)

   Deze safari bouwsteen is een verkorte variant van ‘Alle tijd voor safari en meer’. Je ziet in vijf dagen de drie beroemdste wildparken van Tanzania. Van olifanten in Tarangire of Lake Manyara rijd je de Serengeti in, waar leeuwen gapend hun eerste jacht voorbereiden. 

   Je sluit je Tanzania safari af met een afdaling in de Ngorongoro krater, met de grootste dichtheid wilde dieren ter wereld. Privé of in een groepje van max. 6 personen ga je in een safari jeep op zoek naar de Big Five. Meestal zullen de getrainde ogen van je chauffeur/gids je voor zijn. Je slaapt in knusse safari lodges en ons comfortabele private camp in de Serengeti.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Op zoek naar de Big Five
   Privé safari voor 2
   Upgrade: tent met ensuite bathroom In de Serengeti, superior kamer in Karatu
   x

   Alle tijd voor safari en meer

   Reisschema: Tarangire – Lake Manyara – Lake Natron - Serengeti - – Ngorongoro
   Reisduur: 8 dagen / 7 nachten (prive safari)
   Reissom: Privé safari: € 2968,-p.p. bij 2 personen
   Join in: €2464,- p.p. (max 6 personen)
   Reistype: Join in (vaste vertrekdata) of privé safari (dagelijks)

   Deze Tanzania safari bouwsteen is de meest complete safari door Tanzania’s beroemde wildparken, afgewisseld met een minder bezocht meer vol roze flamingo’s. Je ziet duizenden grazende gnoes in de Serengeti en luierende leeuwen in de Ngorongoro krater. Je wandelt van het gebaande pad door surrealistisch vulkanisch landschap en neemt een duik bij een waterval.

   Individueel, of in een groepje van max. 6 personen reis je per 4×4 jeep met een Engelstalige chauffeur/gids die de parken op z’n duimpje kent. Je overnacht in een sfeervolle lodge centraal gelegen tussen de parken en in onze comfortabele private camps midden in de bush.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Alle tijd voor safari en meer
   8-daagse join-in safari
   Upgrade: tent met ensuite bathroom
   x

   Peddelend langs wildlife

   Reisschema: Arusha National Park
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 498,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Privé safari

   Bekijk het wildlife eens vanuit een ander perspectief. Op safari in een kano door het Arusha National Park heb je de kans om al peddelend écht dicht bij buffels, olifanten en giraffen te komen.

   Een leuke opwarmer om je safari door de beroemde parken van Tanzania mee te beginnen. Begin je Tanzania safari meteen op een originele en afwisselende manier.
   verder lezen

   Op de trappers langs Kilidorpjes

   Reisschema: Moshi – Kibosho Kirima – Kibosho Kindi – Naramu – Machame –Kwasadale - Moshi
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 469,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Actieve fietsstocht

   Een bouwsteen voor reizigers die voor of na een safari graag wat actiefs willen doen en interesse hebben in de lokale cultuur van Tanzania.

   Samen met een Engelstalige gids ga je per mountainbike weg van de gebaande wegen en fiets je in je eigen tempo richting de kleine dorpjes rondom de heuvelachtige flanken van de Kilimanjaro. Je neemt een kijkje in de wereld van het Tanzaniaanse platteland en draagt een steentje bij aan het inkomen van de lokale bevolking.
   verder lezen

   Pluk je eigen koffie

   Reisschema: Moshi - Uru
   Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 154,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Privé reis

   Pluk je eigen koffie is een bouwsteen die niet te zwaar op je reisbudget drukt. Vanuit Moshi maak je kennis met de lokale koffieboeren aan de voet van de Kilimanjaro. Samen met je gids wandel je door de koffieplantages op weg naar het huis van de koffieboer waar je een kijkje mag nemen.

   Onder het genot van je kopje zelfgemaakte koffie en de rustige omgeving ben je even echt weg van de gebaande paden. Pluk je eigen koffie is een bijzondere en korte bouwsteen voor wie graag kennis maakt met de lokale manier van leven en werken van de gewone Tanzaniaan.
   verder lezen

   Zon, zee en Zanzibar – Nungwi (Noorden)

   Reisschema: Zanzibar - Stonetown
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: € 488,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Individueel

   Zanzibar is puur genieten maar heeft nog veel meer te bieden. Je overnacht in een kleinschalig beach resort in het levendige Nungwi. De laatste nacht slaap je in een authentiek hotel middenin de mystieke binnenstad van Stonetown met tal van kronkelsteegjes waar je eindeloos souvenirs kunt shoppen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Zon, zee en Zanzibar – Nungwi (Noorden)
   Zon, zee en Zanzibar - Nungwi Half Board
   x

   Zin in Zanzibar – Oostkust

   Reisschema: Zanzibar - Stonetown
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: € 598,- p.p. bij 2 personen
   Reistype: Individueel

   Naast alle ingrediënten voor een bountyreclame en een overweldigende onderwaterwereld heeft Zanzibar nog veel meer te bieden. In de kleine dorpjes in de groene binnenlanden lijkt de tijd te hebben stil gestaan en je kunt een bezoekje brengen aan een van de specerijen boerderijen.

   Tijdens je Zanzibar vakantie overnacht je in een van onze kleinschalige beach resorts aan de oostkust waar je lekker kunt wegsoezen in een hangmat. Het laatste nachtje slaap je in een authentiek hotel middenin de mystieke en eeuwenoude binnenstad van Stonetown met tal van kronkelsteegjes waar je eindeloos souvenirs kunt shoppen.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Zin in Zanzibar – Oostkust
   Zin in Zanzibar - comfort
   x

   Afrika aan je voeten – Rongai route

   Reisschema: Kilimanjaro
   Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
   Reissom: € 2318,- p.p. bij 2 personen
   € 2098,- p.p. bij 4 personen
   Reistype: privé beklimming

   Hoewel deze route inmiddels ook populairder wordt, zul je op de Rongai route de minste andere toeristen tegenkomen. Het is bovendien een minder zware route dan de Machame route.

   Je bereikt de top van de Kilimanjaro vanaf het noorden. Het landschap is minder afwisselend dan bij de Machame route, maar de rust en de ongerepte wildernis vonden wij juist heel bijzonder. In de regentijd is de kans op neerslag kleiner aan deze kant van de berg. Je slaapt in lichtgewicht 2-persoons koepeltenten. Deze route is geschikt voor iedereen die beschikt over een goede conditie.
   verder lezen

   Afrika aan je voeten – Machame route

   Reisschema: Kilimanjaro
   Reisduur: 9 dagen / 8 nachten
   Reissom: € 2558,- p.p. bij 2 personen
   € 2374,- p.p. bij 4 personen of join in
   Reistype: Privé of join in

   De Machame route is wat zwaarder en drukker dan de Rongai route. Wij vonden dit zelf een erg mooie route. Het landschap is gevarieerd. De routes zijn steiler dan de Rongai en de Marangu route en de dagen zijn langer.  

   Doordat je grote stukken stijgt en dan lager slaapt, wen je beter aan de hoogte en vergroot je kansen op het bereiken van de top van de Kilimanjaro. Je slaapt in lichtgewicht 2-persoons koepeltenten. Ben je wat meer ervaren en beschik je over een goede conditie, dan raden we je deze route aan.
   verder lezen

   1
   van
   11
   x