tanzania safari Safari Tanzania

Bouw je eigen safari met Riksja Tanzania

Bij een Tanzania safari denk je aan de Serengeti, wilde dieren en de Big Five. Speuren naar leeuwen en overnachten midden in de bush. Afwisseling en vrijheid tijdens een Tanzania safari vinden wij belangrijk. Bekijk de dieren niet alleen vanuit een jeep, maar ook eens vanuit een kano, fietsend of wandelend door een surrealistisch landschap, met ook meren vol knalroze flamingo’s. Fiets en wandel aan de voet van de Kilimanjaro en maak kennis met de vriendelijke dorpsbewoners terwijl je je eigen koffiebonen plukt.

Kies voor de vrijheid van een individuele Tanzania safari, of deel de kosten en gezelligheid met enkele internationale medereizigers. Je verblijft in comfortabele tented camps en kleinschalige safari lodges. In de Serengeti overnacht je in ons mobiele private camp, zodat je de grote trek van dichtbij kunt volgen. Laat de indrukken van je safari Tanzania bezinken op de witte stranden van Zanzibar. Zo beleef je Afrika echt.

 

tanzania safari leeuwenOp Tanzania safari met Riksja Tanzania

Privé Tanzania safari of in klein internationaal gezelschap

Stel je eigen Tanzania safari samen met onze Tanzania-reizen, ofwel bouwstenen. Ze zijn gemaakt door ons team van Tanzania-reisspecialisten. Zij hebben zelf in het land gereisd, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, comfort en authenticiteit.

Naast bouwstenen hebben we een aantal Tanzania en ook Kenia rondreizen: Logische routes opgebouwd uit bouwstenen. Met de routes die we hebben samengesteld bezoek je de beroemdste safariparken van Tanzania en combineer je deze met minder bezochte plekken en bijzondere ontmoetingen.

Ook kun je ervoor kiezen je Tanzania safari te combineren met Kenia of een complete Kenia rondreis langs de hoogtepunten. Onze reisspecialisten adviseren je graag over de routes die bij je wensen passen.

 

tanzania safari lodgeRiksja Travel, een bijzondere reisorganisatie

Riksja Tanzania is een van de landenwebsites van Riksja Travel. Wij zijn een online reisorganisatie van reizigers voor reizigers, geboren uit het idee dat er weinig flexibel aanbod is voor de avontuurlijke reiziger. We werken met hoger opgeleide mensen met veel kennis van Tanzania. Wij, Carmen en Rommy vinden het leuk als we erin slagen jouw ideale Tanzania safari of Kenia reis samen te stellen.

Ter plaatse werken wij met lokale partners die, net als wij, verantwoord toerisme belangrijk vinden. Tijdens je Tanzania safari kun je met vragen of voor assistentie altijd bij hen terecht.

Op onze home page Kenia en Tanzania reizen vind je een greep uit onze bestemmingen. Kijk voor een compleet overzicht op Riksjatravel.nl

 

Bekijk hier onze Tanzania-reizen en stel je eigen  Tanzania safari samen.