Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Riksja Tanzania contactinformatie

   Met onzelaura kenia pijl en boog Tanzania-bouwstenen en Kenia-bouwstenen kun je je eigen rondreis door Kenia en/of Tanzania samenstellen. Daarnaast hebben we alvast een paar rondreizen ter inspiratie samengesteld. Deze kun je
   aanvragen via het aanvraagformulier.

   Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je reis door Kenia en/of Tanzania? Heb je speciale wensen? Of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

   Contactformulier

   Nieuwsbrief:

   Wil je op de hoogte blijven van onze reisnieuwtjes, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

   Kantooradres:

   Riksja Tanzania
   Pompoenweg 9
   2321 DK Leiden
   Tel.: 071 – 516 20 35

   In geval van nood

   Bij calamiteiten?
   Gelukkig komt het zelden voor dat onze reizigers in een noodsituatie komen, maar het is wel belangrijk om te weten wat je dan moet doen.
   Mocht je tijdens je reis te maken krijgen met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je eigen verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je dan gelijk assistentie bieden die gedekt worden door je verzekering. Heb je je reisverzekering via ons geregeld, dan loopt je reisverzekering via Unigarant en bel je het nummer 0031-70 314 14 14 (vanuit Nederland; 088 – 269 28 88). In geval van een calamiteit van grotere omvang (bijvoorbeeld een natuurramp) kun je contact opnemen met AGA Assistance op noodnummer +31 20-592 92 92 voor directe hulpverlening. Houd polis, paspoort, ticket en telefoonnummer waarop je te bereiken bent, bij de hand als je de alarmcentrale belt.

   Vragen ter plekke?
   Heb je tijdens je reis vragen of hulp nodig, maar het is niet echt een calamiteit? Je kunt bijvoorbeeld de chauffeur van je transfer niet vinden in de aankomsthal of je weet niet wanneer je opgehaald wordt van je hotel? Geen nood, onze lokale partner is 24 uur bereikbaar. De contactgegevens vind je in je boekingsbescheiden die je van ons ontvangen hebt. In veel gevallen werkt dit directe contact beter, omdat de lijntjes korter zijn en wij geen tussenschakel in het contact zijn. Mocht het zo zijn dat je wel onze hulp nodig hebt? Dan zijn we bereikbaar onder kantooruren op het nummer  071 – 891 03 25. Ook buiten kantoortijden zijn we bereikbaar, dit nummer is wel enkel voor spoedhulp bedoeld: : 06-346 573 45 (vanuit het buitenland: +31 6 346 573 45). Heb je vragen over je reisvoorstel, dan kun je ons natuurlijk altijd onder kantooruren bellen op  071 – 891 03 25 of een mailtje sturen naar info@tanzaniaonline.nl.

   KvK- en BTW nummer:

   KvK- en BTW-nummer: We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leiden, KvK nummer: 27345112. Bij de belastingdienst zijn we geregistreerd als ondernemer voor de omzetbelasting, BTW-nummer: NL820824227B01.

   Liever bellen?

   Onze reisspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.
   Maandag t/m vrijdag  09:00 – 17:30

   Bel mij terug

    

   Social Media:

   Volg Riksja Travel
   icon facebook icon twitter
   icon youtube icon pinterest
   icon googleplus