kenia-rondreis-met-kinderen

Bouw je Tanzania-reis met kinderen

Individuele familiereis Tanzaniakenia-reis-met-kinderen

Met de kinderen een reis naar Tanzania maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Tanzania is geschikt voor het hele gezin. Speur samen de omgeving af naar de Big Five, spring een gat in de lucht met de Masai en kom bij van je avonturen op een tropisch wit strand. Speciaal voor families hebben we een rondreis samengesteld. Hierin hebben we rekening gehouden met de reisafstanden, de slaapplekken en de activiteiten.

Goed om te weten

Slaapplekken
In Tanzania en Kenia slaap je voornamelijk in kleinschalige hotels en safarilodges, hier en daar met een zwembad. Deze beschikken niet allemaal over familiekamers. Indien er geen familiekamers beschikbaar zijn, proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

Reisafstanden
Tijdens de Tanzania-reis heb je soms lange reisdagen. Ook de dagen in de wildparken kunnen lang zijn. Het is goed om hier rekening mee te houden, voor kleine kinderen kan dit vermoeiend zijn.

Gezondheid
In veel gebieden in Tanzania en Kenia komt Malaria voor. Met de juiste medicatie kun je hier prima naartoe reizen.

Riksja Kids: samen de wereld ontdekken

Naast Tanzania bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Kids. Riksja Kids bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Kids

Verstuur je reisplan