Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   kenia-reis-met-kinderenTanzania & Kenia met kinderen

   Kenia-rondreizen met kinderen (geschikt voor kids vanaf circa 8 jaar)

   Kenia en Tanzania zijn prima vakantiebestemmingen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf circa 8 jaar. Ga samen op een Big-5 safari, spring een gat in de lucht met de Masai en kom bij van je avonturen op een tropisch wit strand.

   Tanzania en Kenia hebben reizigers veel te bieden, maar het land zelf heeft wel zo zijn beperkingen. Vooral wanneer je met kleine kinderen op reis gaat. Zo komt er in veel gebieden Malaria voor, waarvoor het innemen van pillen wordt geadviseerd. Daarnaast heb je soms te maken met lange reisdagen en kunnen een grote hoeveelheid wildparken en safari’s voor sommige kinderen vermoeiend zijn.

   Wij werken in Tanzania en Kenia voornamelijk met kleinschalige hotels en safarilodges. Deze beschikken helaas lang niet allemaal over familiekamers. Indien er geen familiekamers beschikbaar zijn, proberen we voor gezinnen kamers naast elkaar te boeken.

   Bekijk hier onze Kenia en Tanzania rondreizen

    

    

   RiksjaKids: samen de wereld ontdekkenkenia-rondreis-met-kinderen

   Zoals we hierboven al aangeven heeft een reis door Kenia of Tanzania met kinderen zo zijn uitdagingen, maar dat is deels ook de charme en avontuur van deze landen. Zoek je een bestemming die wat beter afgestemd is op het reizen met (kleine) kinderen, kijk dan eens op www.riksjakids.nl. Hier bieden wij op een geselecteerd aantal bestemmingen reisprogramma’s aan, die speciaal zijn samengesteld voor families. Onze Kids-reisspecialisten weten uit eigen ervaring hoe het is om met (kleine) kinderen ver op reis te gaan. Zij helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale reis.

   Ben je op zoek naar een leuk alternatief voor Tanzania of Kenia, bekijk dan bijvoorbeeld onze Zuid-Afrika familiereizen. Je hebt er uitstekende safarimogelijkheden in malariavrije gebieden, de gemiddelde reisafstanden zijn wat korter en de bestemming is naast kindvriendelijk ook wat vriendelijker voor je portemonnee. Je verwacht het misschien niet, maar ook in Sri Lanka kun je olifanten en jaguars spotten.