reis kenia safari viewKenia safari

Bouw je eigen Kenia safari met Riksja Tanzania

Kenia staat bekend als dé wildlife bestemming van Afrika. Het bezoeken van de wereldberoemde Masai Mara staat op vele verlanglijstjes. Een Kenia safari staat in het teken van wilde dieren, de Big Five en natuurlijk de Masai stam. Tijdens je Kenia safari vinden wij vrijheid en afwisseling het belangrijkst. Speur met je gids naar leeuwen en luipaarden en slaap midden in de bush in je tented camp voor het echte Afrika gevoel. Of bekijk het wild niet alleen vanuit een jeep, maar ga ook eens te voet op pad samen met een ranger of wandel door vulkanisch landschap met meren en watervallen.

Met Riksja Tanzania kun je kiezen voor de vrijheid van een individuele Kenia safari. Tijdens je reis overnacht je in comfortabele tented camps en kleinschalige safari lodges in de sfeer van het land. Bij de Masai kampeer je in ons private camp, hier heb je de uitgestrekte vlaktes vrijwel voor jezelf. Je Kenia safari kun je rustig laten bezinken op de tropische stranden van Diani Beach. Beleef met ons het echte Afrika!

 

Je Kenia safari met Riksja Tanzania

Kenia safari’s privé

Je kunt je eigen reis samen stellen met de Kenia reizen bouwstenen. De bouwstenen zijn samengesteld door onze Kenia en Tanzania reisspecialisten. Daarnaast hebben we een aantal (Tanzania en) Kenia rondreizen: Logische routes opgebouwd uit verschillende bouwstenen. Bezoek de Masai Mara en Amboseli en combineer deze met minder bezochte plekken en bijzondere ontmoetingen.

Tijdens je Kenia safari ga je op pad met je Engelstalige privé chauffeur/gids. Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt op eigen tempo reizen.

Voor een ultieme reis kun je kiezen je Kenia safari te combineren met Tanzania. Onze reisspecialisten zijn zelf in Tanzania en Kenia geweest en geven je je graag advies over leuke reis- en safari routes die aansluiten bij je wensen.

 

kenia safariRiksja Travel, een bijzondere reisorganisatie

Riksja Tanzania is een van de bestemmingen van Riksja Travel. Wij verkopen reizen op die manier van reizen die we zelf leuk vinden: individuele, wat eigenwijze reizen die je grotendeels zelf kunt samenstellen. Daarom vinden wij als reisorganisatie kennis van het land erg belangrijk en werken we met hoger opgeleide mensen die de landen daadwerkelijk bezocht hebben.

Carmen of Rommy werkt graag jouw ideeën uit. We kijken er naar uit om jouw ideale Kenia safari samen te stellen.

Bekijk hier onze Kenia reizen en stel je eigen Kenia safari samen