Masai Mara Prive safari Kenia

Kenia reizen - safariJe eigen Kenia-reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Kenia reizen van twee tot negen dagen. Door ze te combineren kun je je eigen Kenia reis samenstellen. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze bouwstenen in Tanzania. De bouwsteen Zebrapad naar de Serengeti verbindt je Kenia en Tanzania safari’s met elkaar. Ook kun je een van onze Kenia en Tanzania-rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Kenia specialisten Carin en Rommy helpen je graag verder.

Wil je in de kerstperiode naar Kenia? Dan kunnen er toeslagen gelden.

Kies je favoriete Tanzania bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Nairobi
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 98,- p.p. bij 2 personen
Reistype: individueel

De meeste vluchten naar Nairobi komen ‘s avonds aan. Dan is het wel zo prettig dat je airport transfer en hotelovernachting aan het begin van je Kenia-reis alvast geregeld zijn. Je slaapt in een kleinschalig stadshotel.

Het hotel ligt iets buiten het centrum en daardoor lekker rustig. Het eerste woord in Swahili dat je na aankomst zal horen is ’Karibu’, welkom, vaak vergezeld door een grote Afrikaanse glimlach. Na een plons in het zwembad, bestelden wij tiger shrimps op de knusse veranda. Even bijkomen van de lange vlucht.
verder lezen

Voeg deze bouwsteen toe aan je Tanzania reis!

Reisschema: Nairobi – Maji Moto – Masai Mara – Nairobi
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 1284,- p.p. bij 2 personen
€ 966,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Deze bouwsteen is voor veel van onze reizigers het hoogtepunt van de Kenia-reis: Een oprechte culturele ervaring met de Masai in combinatie met een safari in de Masai Mara. Onze lokale partner heeft dit kamp samen met de Masai daar opgezet. Wij kunnen je daarom deze unieke belevenis aanbieden, waarin je eventjes deel uitmaakt de Masai. 

We hebben de handen ineengeslagen om op een respectvolle manier een paar dagen deelgenoot te zijn in hun dagelijkse leven. Het ‘kampement’ is opgebouwd op een plek waar de immense savanne zich voor je uitstrekt. Aan de horizon sjokken giraffen sierlijk voorbij. Het kamp wordt gerund door de lokale Masai waardoor de opbrengsten terugvloeien naar de gemeenschap. We zijn trots dat we dit initiatief als enige in Nederland kunnen aanbieden.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Dus zo leven de Masai…
Zweven boven de Masai Mara
x
+
Reisschema: Nairobi – Lake Nakuru – Baringo – Lake Naivasha - Maji Moto - Masai Mara
Reisduur: 9 dagen / 8 nachten
Reissom: € 2624,- p.p. bij 2 personen
€ 2045,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Met deze bouwsteen zie je de brullende leeuwen van de Masai Mara, de neushoorns en knorrende nijlpaarden van Lake Naivasha, Lake Nakuru en Lake Baringo. De 9-daagse reis is een totaalervaring waar we gamedrives combineren met een oprechte culturele ervaring met de lokale Masai, (korte) wandelsafari’s en een boottocht. Dit is een complete en afwisselende privé safari waarbij je zelf het tempo kunt bepalen.

Reisschema: Nairobi – Masai Mara - Nairobi
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 834,- p.p. bij 2 personen
€ 677,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Een korte safari naar de Masai Mara Kenia, voor reizigers met wat minder tijd,  of de Masai Mara willen combineren met een safari richting de kust of nog een uitstapje naar Tanzania. Dit is het gebied dat je kent van National Geographic, waar tijdens de grote trek duizenden gnoes de rivier oversteken, met in hun kielzog hongerige leeuwen en krokodillen. 

Je slaapt in ons comfortabele tented camp, weg van de grote toeristische lodges. Met vaste bedden en je eigen toilet, maar wel dicht bij de natuur. In de verte hoor je hyena’s lachen en leeuwen brullen. Dit is Afrika!
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Hakuna matata in de Masai Mara Kenia
Ballonvaart boven de Masai Mara Kenia
x
+
Reisschema: Lake Victoria - Serengeti – Ngorongoro krater
Reisduur: 6 dagen / 5 nachten
Reissom: € 2029,- p.p. bij 2 personen
€ 1554,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Deze Serengeti bouwsteen slaat de brug tussen je safari in Kenia en Tanzania. Je overnacht in knusse lodges en tented camps waar comfort en het echte bush gevoel hand in hand gaan. Je combineert een boottocht met lokale vissers op Lake Victoria met gamedrives waar je speurt naar brullende leeuwen en jagende cheetahs.

Je daalt af in de Ngorogoro krater, ook wel het achtste wereldwonder, of ark van Noah, genoemd. Op de bodem van deze eeuwenoude krater leeft een grote diversiteit aan wild op een relatief kleine oppervlakte.
verder lezen

Reisschema: Nairobi – Amboseli – Tsavo – Diani Beach
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 1194,- p.p. bij 2 personen
€ 908,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Deze bouwsteen verbindt Nairobi met de kust, waar het witte strand met palmbomen lonkt. Je kunt ook vliegen, maar dan mis je twee beroemde parken. In Amboseli zie je grazende olifanten met de gigantische besneeuwde bergtop van Kilimanjaro als decor. In het ruige Tsavo zijn de olifanten rood van het stof, een mooi contrast in het groene landschap.

Je reist per 4×4 minivan met je privé chauffeur/gids en overnacht in tented camps op de meeste spectaculaire plekken in de natuur.
verder lezen

Reisschema: Mombasa – Diani beach
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 377,- p.p. bij 2 en 4 personen
Reistype: individueel

Diani beach, ten zuiden van Mombasa en gelegen aan de Indische Oceaan is ‘bounty omgeving’ met witte stranden, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Voor ons de ideale plek om een Kenia reis mee af te sluiten of juist te beginnen. 

Je overnacht hier in een beach resort pal aan het spierwitte strand. Of je nu tropische cocktails slurpt in de beachbar, lekker luiert onder de ritselende palmen of de onderwaterwereld verkent bij het koraleneiland, iedereen raakt een beetje verliefd of het schattige Diani beach.
verder lezen

Reisschema: Nairobi – Sweetwaters – Chimpanzee sanctuary – Nakuru - Nairobi
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 1058,- p.p. bij 2 personen
€ 834,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Wij noemen dit een ‘warming up’ bouwsteen. Je eerste safari ervaringen combineer je met een bezoek aan de chimpansees van Jane Goodall. Je overnacht in een traditionele manyatta voor je doorreist naar de duizenden flamingo’s en witte neushoorns van Lake Nakuru. 

Hier slaap je in een (luxe) safaritent. Bubbelende hippo’s en flanerende flamingo’s is Kenia in een notendop en kun je eenvoudig combineren met onze individuele Masai Mara bouwstenen. 
verder lezen

Reisschema: Nairobi – Samburu NP – Sweetwaters – Lake Baringo – Lake Bogoria – Lake Nakuru - Nairobi
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
Reissom: € 1939,- p.p. bij 2 personen
€ 1538,- p.p. bij 4 personen
Reistype: privé safari

Met deze bouwsteen reis je naar de binnenlanden van noord Kenia. Ga van de gebaande paden af en ontmoet onderweg traditionele stammen die nieuwsgierig kennis met je willen maken. Je ontdekt de rijke dierenwereld van Sweetwaters Game Reserve en Samburu National park waar je tamme neushoorns aait en wandelt naar chimpansees. 

Samen met je gids ga je op gamedrive op zoek naar de Big Five. Slapen doe je in comfortabele tented camps midden of aan de rand van de parken. Reis in het spoor van de blanke Masai en ontdek het echte Kenia.
verder lezen

1
van
9
x

Verstuur je reisplan