Bouwstenen en rondreizen in kaart

Vind je weg door Tanzania en Kenia

Leuk, al die bouwstenen en rondreizen, maar je moet natuurlijk wel je weg weten te vinden door Tanzania en Kenia. We brengen je wel graag naar plekken waar weinig andere reizigers komen, maar we laten je niet graag verdwalen. Op onderstaande kaarten vind je daarom een handig overzicht van de verschillende plekken die je met onze Tanzania-bouwstenen en Tanzania-rondreizen aandoet. Zo kun je samen met ons je ideale reisroute samenstellen.

Bouwstenen in Tanzania en Kenia

Of je nu kiest voor een paar bouwstenen of meerdere plekken wilt bezoeken, het is wel handig om te weten waar in het land je je begeeft. Op onderstaande kaart vind je de locatie van alle verschillende bouwstenen. Kies jouw favorieten  bouwstenen in Tanzania en/of Kenia om je eigen reis te bouwen. Om de route hoef je je niet druk te maken: daar helpen wij je natuurlijk mee!

Bouw je eigen Tanzania reis

We hopen dat de kaart je een eind op weg hebben geholpen – letterlijk! Wil je toch onze bouwstenen en/of rondreizen nog eens op een rijtje zien om je favoriet(en) te kunnen bepalen? Dat kan natuurlijk ook.