tanzania uitzicht kilimanjaro

Easy going Tanzania

Moshi Tanzania

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Kilimanjaro Airport Lodge
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 125,- p.p. bij 2 personen
Reistype: privé safari

Rechtstreeks in ongeveer 9 uur vliegen naar Kilimanjaro airport, de internationale luchthaven van Noord-Tanzania. Dit is voor veel reizigers het startpunt voor safari's naar de beroemdste wildparken in Moshi Tanzania. De meeste vluchten komen 's avonds aan. Na een lange vlucht en aankomst in het donker in een vreemd land is het wel zo prettig dat je chauffeur op de luchthaven op je staat te wachten en je naar je hotel brengt.

Afhankelijk van het vervolg van je reis, overnacht je in een comfortabele lodge bij de luchthaven, of in een eenvoudig familiehotel in het vriendelijke plaatsje Moshi Tanzania. Wil je eerst een paar nachten acclimatiseren, dan is het wellicht leuker om in een knusse cottage met zwembad in Arusha te verblijven. Hieronder vind je de oplossingen die bij jouw reisplan en wensen passen.

Overnachten: 1 nacht in een kleinschalig hotel
Excursies: geen
Transport: airport transfer van of naar het vliegveld
Maaltijden: 1 x ontbijt
  • internationale vlucht (ca. € 1000,- p.p.)

  • maaltijden naast het genoemde ontbijt

rhotia hulpproject schmink keniaMoshi Tanzania

Als je morgenochtend vroeg op safari gaat, zit je niet te wachten op een lange transfer. Je wordt opgehaald van de luchthaven en in 5 minuten naar je comfortabele lodge gebracht. Een fijne plek om een nachtje bij te komen van je lange vlucht.

Vanaf het zwembad heb je weids uitzicht over de savanne en bij helder weer kun je de Kilimanjaro zien. Je slaapt in je eigen bungalow met ruime kamers en airconditioning. Als je wilt, kun je na aankomst een hapje eten in het restaurant of je eerste Amarula drinken aan de bar.

Wil je aan het begin van je reis nog een dagje relaxen voordat je op safari gaat dan hebben we ook een gezellige lodge in het stadje Moshi. Fijn om te relaxen aan het zwembad of juist actief voor de safari dan kunnen wij meerdere dagtripjes voor je regelen: dag fietsen in de omgeving, wandelen naar een waterval en koken of een Masaai dorpje bezoeken. Vraag ons gerust en zie ook link naar Easygoing Kilimanjaro.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Relaxed beginnen voor je safari

Reissom: € 295,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 2 nachten in een knussen lodge, inclusief transfer 2x ontbijt en 1x lunch en koffie-en thee farm -en natuurwandeling

Als je naar Tanzania reist vlieg je vaak op Kilimanjaro airport om je reis te beginnen. Meestal arriveer je laat op de avond dus regelen wij een ontspannen begin aan de voet van de Kilimanjaro in Moshi. Je slaapt hier twee nachten in een knusse lodge net buiten het drukke centrum van Moshi. Tussen de koffie- en thee plantages een ideale stop om je Tanzania-reis ontspannen te beginnen voordat je op safari gaat of juist actief de heuvelachtige omgeving van de Kilimanjaro gaat verkennen of gaat beklimmen.

Relaxen met zwembad

Reissom: € 155,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 1 nacht in een sfeervolle cottage net buiten Arusha, inclusief ontbijt en transfer

Arusha National Park Tanzania reizenEen fijne plek om na aankomst in Tanzania een paar dagen te acclimatiseren is Arusha cottage, op een uur rijden van Kilimanjaro airport. De ruime cottages liggen in een grote tuin tussen de groene heuvels. Met een drankje op je eigen veranda zie je bij helder weer de besneeuwde top van de Kilimanjaro.

Als je na een verfrissende duik in het zwembad toch nog iets wil ondernemen, kun je in de buurt Arusha National Park bezoeken en peddelend wild spotten. Vraag Rommy naar de mogelijkheden.

We  bieden nu ook een dagje kayakken aan op Lake Duluti.  Wandelen door bossen van de prachtige omgeving van Lake Duluti en langs het meer. Het gebied staat bekend om de vele vogels en de gids zorgt voor de kennismaking met de bomen en vogels welke je misschien nog niet kent.

Prijs 160,- euro p.p bij 2 personen.

Welke optie wil je aanvragen?

Easy going Tanzania
Relaxed beginnen voor je safari
Relaxen met zwembad
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan