Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Kenia- en Tanzania-reis

… en bekijk olifanten en buffels vanuit je safari-jeep. Combineer een safari in de Serengeti of Masai Mara met een fietstocht of trekking langs dorpjes over de flanken van de Kilimanjaro. Voor ons is reizen vrijheid, echte ervaringen, mensen ontmoeten en thuiskomen met een verhaal. Wij hebben de leukste kleinschalige plekjes voor je gevonden, jij puzzelt met ons, Afrika-kenners Rommy en Carmen, je droomreis naar Kenia of Tanzania in elkaar. Je maakt handig gebruik van onze kennis en ervaring. Kinderen tot 15 jaar krijgen korting tijdens de safari!

Stel je eigen Kenia & Tanzania-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Reis door Kenia en Tanzania buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we alvast voor je op een rij gezet in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Tanzania-reizen en Kenia-reizen van 2-5 dagen die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds iets nieuws terwijl de bijbehorende overnachtingen, het vervoer en de meeste maaltijden al zijn geregeld. Inspiratie nodig? Kijk dan bij de complete individuele Kenia- en Tanzania-rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Wil je de Kilimanjaro beklimmen of Mt Meru? Riksja Tanzania is aangesloten bij IMEC die streven naar een goede behandeling van de dragers, kok en gidsen tijdens je beklimming.

 

Je ontdekt het echte Kenia en Tanzania

Je Kenia- en Tanzania-rondreis wordt bijzonder. Je ziet wilde dieren in de Masai Mara en de Serengeti, maar ook meren met roze flamingo’s en een giraffe op een kale vlakte. Bijzondere ontmoetingen die jaren blijven hangen: Een paar dagen op bezoek bij de Masai in het private camp of  speurend met een ranger in de bush. Op je eigen manier reis je met privé chauffeur, of kostenefficiënt en gezellig in een klein internationaal gezelschap.
> Meer inspiratie voor je Kenia- en Tanzania-vakantie

Tanzania reis - Safari-lodge

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Wij, Kenia- en Tanzania-fans Rommy en Carmen, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Kenia en Tanzania-rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of reisperiode. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een vermoeiende rit of basic overnachtingen, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

Volg ook onze Kenia & Tanzania reisblog | Laatste update 22 april 2020
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Bekijk ons laatste blog over: 10 Leukste activiteiten in Kenia en Tanzania.